Dania Główne

Stek z polędwicy wołowej

    • 110,00

Karmelizowane rydze / ćwiartki ziemniaków z tymiankiem

Policzki wołowe duszone w czerwonym winie 180g/300g

    • 79,00

Purre truflowe / sos demi glace / gotowana brukselka i marchewka

Udziec cielęcy

    • 78,00

sos borowikowy / puree ziemniaczane / buraki z porem i majonezem

Golonka marynowana w solance z chrupiącą skórką

    • 69,00

pieczona w niskiej temperaturze / ziemniaki z ogniska ok.500g

Konfitowane udko z kaczki

    • 74,00

szafranowe mini kopytka / fasolka szparagowa 290g/490g

Żeberka BBQ

    • 69,00

ziemniaki z ogniska / panierowany kalafior

Grillowana pierś z kurczaka

    • 65,00

duszone na maśle kurki z cebulą / parmezan purre ziemniaczane / sałatka jesienna

Devolay z masłem czosnkowym i pietruszką

    • 56,00

ziemniaki z koperkiem / surówka z białej kapusty

Tradycyjny kotlet schabowy z kostką

    • 63,00

ziemniaki opiekane z boczkiem i cebulą/ kapusta kiszona zasmażana

Placek ziemniaczany z gulaszem wołowym

    • 48,00

kwaśna śmietana / ser żółty  500g /150g